Actieve dagopvang voor kinderen met een beperking, tevens weekendopvang en vakantieopvang.
Kids Nieuws Wie Waarom Tijden / Tarieven
 
 
EliJa opvang - Wie

Mijn naam is Eline Keswiel en in 2009 ben ik samen met mijn 5 kinderen naar het Venepad verhuist om een opvang te starten voor kinderen met een beperking.                                                                                         Kinderen zijn altijd al mijn passie geweest, omdat ik graag kijk door de ogen van een kind.                 Kinderen zijn puur en hebben oog voor details.                                                                                                               Dat maakt dat ieder kind bijzonder is en ieder kind er mag zijn.

Inmiddels is EliJa opvang uitgegroeid tot een mooi bedrijf met veel mogelijkheden, maar vooral waar iedereen mag zijn wie hij of zij is.

Met een klein team van professionele begeleiders proberen we voor de kinderen vanuit rust, structuur, veiligheid en ruimte mogelijkheden te creëren voor ontwikkeling. Het team bestaat op dit moment uit 4 personen plus iemand voor het buitenterrein en de beesten.  

Binnen de 24-uurs zorg  wonen inmiddels 6 kinderen in de leeftijd van 1 tot en met 16 jaar en rouleren er zo'n 20 kinderen binnen de logeeropvang en dagopvang